Beschrijving
Bereidingswijze:
(Verwarm de oven voor).
1. Bak het gehakt ruw in circa 5 minuten. Snipper de ui en knoflook en doe deze erbij. Voeg de
tomatenpuree erbij.
2. Breng 0,8 liter water met een (kip)bouillonblokje aan de kook.
3. Doe de (evt. ontvelde) tomaten en het gehaktmengsel bij de bouillon. Voeg kruiden toe (zoals
peper, zout, basilicum of peterselie).
4. Laat het circa 10 minuten doorkoken.
(Suggestie: voor een fijne soep kun je het met de staafmixer nog fijn maken)
5. Bak de ciabatta af in de oven.
TIP: wil je de ciabatta extra lekker? Snijd deze dan vooraf in stukken, besprenkel ze met
olijfolie met wat lekkere kruiden en bak ze op de bakplaat af.
EET SMAKELIJK!
Zelf toevoegen:
* kruiden
* evt. olijfolie voor de ciabatta