Direct bestellen

Streekwinkel Krimpenerwaard is de plaats waar je de lekkerste producten uit de Krimpenerwaard kunt krijgen. Verse groente, fruit, kaas, vlees, jam en nog veel meer. De boeren, telers en kwekers uit de Krimpenerwaard hebben zoveel te bieden. Maak kennis met de producten waar zij zo trots op zijn en ontdek wat de regio heeft te bieden. Hun producten verkopen we in de Streekwinkel zonder winstoogmerk.

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de lekkerste producten van lokale boeren, telers en kwekers. Ook voor verrassende cadeaupakketten en -boxen. Daarin verschillende lekkernijen zoals bier en wijn en kaas. Uiteraard met zorg gemaakt in de Krimpenerwaard.

Eerst alleen online, later ook fysiek

Streekwinkel Krimpenerwaard opent nog niet direct haar deuren in de winkelstraat. We zijn voorlopig alleen nog online te ‘bezoeken’. Je kunt eenvoudig producten bestellen via deze website. Ons team van vrijwilligers en mensen die werkervaring op willen doen zorgen ervoor dat de bestelling thuis wordt bezorgd. Eenvoudig bestellen en lekker dichtbij!

Hoe kun je bestellen?

Ook genieten van de mooiste streekproducten uit de Krimpenerwaard? Je kunt eenvoudig je producten vinden en bestellen.

Wij zorgen ervoor dat ze vrijdagmiddag worden bezorgd.

Direct bestellen
  1. Kies in onze online winkel de producten die je wilt hebben. Het aanbod kan per week verschillen. Alles lekker vers en uit het seizoen.
  2. Plaats je bestelling voor dinsdagavond 24:00 uur en onze vrijwilligers gaan vanaf donderdag op pad om alles te verzamelen.
  3. Vrijdags worden de producten thuisbezorgd.