Beschrijving
Bereidingswijze:
(Verwarm de oven voor).
1. Bak het stokbrood volgens de gebruiksaanwijzing.
2. Maak de bosui schoon en snij ze. Was de sla en laat goed uitlekken. Was de tomaat.
3. snij de kipfilet in blokjes en bak het gaat met lekkere kruiden (bijv. tandoori of italiaanse kruiden). Bak in de laatste minuut de bosui mee. (Zie evt. de tip voor een pittiger smaakje)
4. Snijd de ciabatta open. Bestrijk het met een lekker sausje (zie bij zelf toevoegen).
5. Beleg het brood met sla en plakje tomaat en doe er vervolgens de kipfilet op.
6. Snij het brood in 2 stukken, evt. serveren met nog wat overgebleven sla/tomaat en dan…
EET SMAKELIJK!
TIP: Wil je de kip iets pittiger? Marineer deze dan met bijv. ketjap, sambal en beetje knoflook. Of met chilisaus…
Zelf toevoegen:
* olie of boter
* kruiden
* sausje voor op het brood (bijv. 2 eetlepels yoghurt met lekkere kruiden, of mayonaise/kerriepoeder of lekkere sladressing).